Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

"Τα πράγματα μπορούν να πάνε μόνο καλύτερα", το φινάλε των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεών μας...

σε κλίμα αισιοδοξίας θα κλείσουμε τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις μας το Σάββατο, 17/12, και από τις 17:30 έως 19:30, στην αίθουσα σεμιναρίων του ΚΞΓ

όπου χωρίς πρόγραμμα οι μαθητές μας και όποιος άλλος επιθυμεί θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα ιδιότυπο crowd opinion στο οποίο στην σελίδα που φτιάξαμε στο Facebook με τίτλο "Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μαρούλης" θα μπορούν στο ειδικό λίνκ #betterworldis να μοιραστούν με όλους το όραμα και τις ιδέες τους για ένα καλύτερο κόσμο.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν οι προτεραιότητες της νέας γενιάς, μιας γενιάς που μπορεί να ελπίζει σε κάτι πολύ καλύτερο. Με την βοήθεια των καθηγητών και των καθηγητριών οι μαθητές μας, μικροί και μεγάλοι, θα έχουν ένα βήμα έκφρασης και αισιοδοξίας με την φωνή τους να ακούγεται.
Όλα αυτά με την παράλληλη στήριξη που προσφέρουμε, κατά την διάρκεια όλων των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεών μας, στην "Κιβωτό του Κόσμου" και τα παιδιά της. Δεσμευόμαστε μετά το τέλος των εκδηλώσεων να σας ενημερώσουμε με ακρίβεια για τον όγκο της βοήθειας που τα παιδιά με τόση στοργή πρόσφεραν.
Σας περιμένουμε...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληροφορίες