Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

η ψηφοφορία ανέδειξε ως σημαντικά θέματα την εκμάθηση της γραμματικής, του λεξιλογίου και την εφαρμογή πρακτικών στην τάξη με βάση τις μαθησιακές κλίσεις. Στο 2ο Θεματικό Σεμινάριο θα ασχοληθούμε με την:

 "Γραμματική και τους τρόπους διδασκαλίας της",

με άλλα λόγια πόσο σημαντική είναι η γραμματική για την εκμάθηση;, με ποιους τρόπους η διδασκαλία της γραμματικής μπορεί να έχει επιδραστικό αποτέλεσμα στην εκμάθηση της ξένης γλώσσας; , ποιες δεξιότητες πρέπει να αναπτυχθούν για να καλλιεργήσουμε και να κατανοήσουμε την γραμματικής μιας ξένης γλώσσας;  και τέλος ποιο μοντέλο διδασκαλίας της γραμματικής έχει αποδειχθεί αποτελεσματικότερο, γιατί και πως το εφαρμόζουμε εμείς στις δικές μας τάξεις;

Το 2ο Θεματικό Σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 15 Απριλίου 2015, στην αίθουσα σεμιναρίων του Κέντρου μας από τις 19:00 έως τις 21:00.

Για να κρατήσετε την θέση σας παρακαλώ στείλτε μέηλ στο μέηλ του Κέντρου: language-school@nax.Forthnet.gr, δηλώνοντας το όνομά σας, στείλτε μήνυμα στο 4schools, τηλεφωνήστε στο: 2285024876 ή δηλώστε την συμμετοχή σας απευθείας στην καθηγήτρια του επιπέδου σας.
Το σεμινάριο απευθύνεται στους γονείς όλων των επιπέδων και αφορά την διδασκαλία της γραμματικής στην ξένη γλώσσα άρα έχει εφαρμογή στην εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Εισηγητής: Δημήτρης Μαρούλης

Με αυτό τον κάπως...περίεργο... τίτλο για γραμματική ξένης γλώσσας ο εν λόγω συγγραφέας επιχειρεί να δώσει έμφαση στην χρήση της γλώσσας και όχι στο κανονιστικό της περιτύλιγμα: "πως τα Αγγλικά δουλεύουν..." λοιπόν...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληροφορίες