Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Αγγλικά στο σπίτι

πολλοί γονείς ρωτούν πως θα βοηθήσουν τα παιδιά στο σπίτι, ποιες είναι οι εργασίες που θα πρέπει να τους αναθέτουν και που θα τις βρουν, μάθημα και στο σπίτι, λοιπόν!

Το μάθημα γίνεται στον φυσικό του χώρο: στην αίθουσα, με τον κατάλληλο άνθρωπο: τον καθηγητή της γλώσσας. Υπάρχουν, ωστόσο, πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει ο μαθητής στο σπίτι. Η εκμάθηση της γλώσσας απαιτεί εξάσκηση και έκθεση σε γλωσσικά "συμβάντα", απαιτεί μια διαδικασία "προσομοίωσης της καθημερινής επικοινωνίας".

Για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των γονιών για "Αγγλικά στο σπίτι" δημιουργήσαμε μια νέα, πρωτότυπη υπηρεσία που ονομάσαμε: Προτάσεις για Εξάσκηση των Αγγλικών στο Σπίτι.
Πρόκειται για προτάσεις βιβλίων, παιχνιδιών, λογισμικού, ιστοσελίδων, μουσικών, επιτραπέζιων παιχνιδιών, παιχνιδιών ρόλων, εκπαιδευτικών βιβλίων και βιβλίων αυτό-βοήθειας. Όλα αυτά τα προτείνουμε στον ειδικό χώρο που δημιουργήσαμε όπου γονείς και μαθητές μπορούν να ξεφυλλίσουν, να παίξουν και να "δοκιμάσουν" τα παιχνίδια, είναι, με άλλα λόγια, ένας χώρος "επίδειξης" του υλικού προς χρήση.

Η έκθεση λειτουργεί το πρωί: 12:00-13:00, και το απόγευμα: 19:00-20:00. Εάν κάτι από τις προτάσεις μας σας ενδιαφέρει σας ενημερώνουμε για το πως μπορείτε να το προμηθευτείτε. Θα χαρούμε να συζητήσουμε για την εξάσκηση και έκθεση του μαθητή στην γλώσσα και να σας δώσουμε συμβουλές για την εξάσκηση στο σπίτι.

το σημαντικό είναι η εξάσκηση να είναι μια διασκεδαστική & δημιουργική διαδικασία
 


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληροφορίες