Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Αποτελέσματα Cambridge English: η ουσία της επιτυχίας

επιτυχία είναι να γίνονται τα θέλω σου στόχος και φιλοδοξία των άλλων, να εμπνέεις, να συνεγείρεις και να αφυπνίζεις, να είσαι το παράδειγμα, ο φάρος.

Με αυτή την έννοια τα αποτελέσματα είναι μια μικρή ικανοποίηση που διαρκεί λίγο. Όχι. Είναι ένα συναίσθημα που γρήγορα γίνεται "ανάμνηση αυτοπεποίθησης", προσθέτει στην προσωπικότητα σου τα "μπορώ" σου. Μπράβο. Τώρα δες την ουσία.

Είμαστε χαρούμενοι με τα αποτελέσματα και αυτής της χρονιάς (Μάιος-Δεκέμβριος 2016) και συγκινημένοι, γιατί όλοι μας οι μαθητές έγιναν καλύτεροι χρήστες της γλώσσας, έγιναν καλύτεροι "κοινωνοί νοήματος". Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσους βοήθησαν πολύ ή λίγο για να έρθουν αυτές οι νέες τους δυνατότητες: καθηγητές που δίδαξαν μέσα στα χρόνια, τους συνεργάτες μας στις εκδόσεις, τους συνεργάτες μας στον εξεταστικό φορέα και φυσικά στο ίδιο το Cambridge English, που με τις αυστηρές, δίκαιες και ενεργοβόρες προδιαγραφές του διαμορφώνει την ατζέντα της μελέτης και χτίζει την προσωπικότητα των χρηστών της γλώσσας.

Ευχαριστώ δημόσια όλους όσους προσπάθησαν και κυρίως όλους μα όλους τους μαθητές μας ανεξαιρέτως, που προσπάθησαν και μοιράστηκαν τα οράματα και τις ελπίδες μας, που αντιστάθηκαν στο "εύκολο", το "άκοπο" και το "σίγουρο", ταξιδεύοντας μαζί μας, τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους και κυρίως γιατί πίστεψαν, όπως εμείς εδώ, στις δυνατότητες μας και τις δυνατότητές τους. Αυτό είναι μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ.
Και τους διαβεβαιώ, όπως τόσα χρόνια τώρα, ότι τα δυσκολότερα και τα σπουδαιότερα έρχονται, είναι μπροστά τους, αλλά αυτοί θα είναι έτοιμοι για αυτά. Και τότε έρχεται η επιτυχία, και αυτή είναι η ουσία.
Βρείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στην ειδική σελίδα του ιστολογίου μας: Αποτελέσματα Εξετάσεων Γλωσσομάθειας. Συγχαρητήρια σε όλους.

Δημήτρης Μαρούλης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληροφορίες