Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

"4schools" ηλεκτρονική πλατφόρμα ενημέρωσης: Το Κέντρο μας στο σπίτι σας!!

Με το μπλογκ μας και την ηλεκτρονική πλατφόρμα 4schools φέρνουμε το Κέντρο μας στο σπίτι σας,

με ένα κλικ μπορείτε να ενημερωθείτε για τις βαθμολογίες, απουσίες, εργασίες του παιδιού σας. Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε για την πρόοδο του μαθήματος, την ύλη και άλλες εκπαιδευτικές διαδικασίες και τις επιπλέον εργασίες. Μέσω του μπλογκ μας ενημερώνεστε για όλα τα θέματα που αφορούν την διδασκαλία και εκμάθηση των παιδιών αλλά και για άλλα συναφή ζητήματα.

Με τα δύο αυτά εργαλεία το Κέντρο μας έρχεται κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι σας, χωρίς πολλές κινήσεις και χάσιμο χρόνου μπορείτε να έχετε πολύπλευρη και πλήρη ενημέρωση αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κέντρο μας με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, να εκφράσετε την γνώμη σας, να ζητήσετε πληροφορίες, να λύσετε τις απορίες σας, να ζητήσετε ενημέρωση για θέματα που σας αφορούν είτε χρησιμοποιώντας το ένα ή το άλλο εργαλείο.

Σας ενθαρρύνω να χρησιμοποιείτε και τα δύο αυτά εργαλεία όσο συχνότερα μπορείτε με αυτό τον τρόπο μένετε πλήρως ενήμεροι για τις διαδικασίες και την πρόοδο του παιδιού σας και μπορείτε να έχετε συνεχή επικοινωνία με το Κέντρο μας. Κάντε την καλύτερη χρήση που μπορείτε και στα δύο αυτά εργαλεία γιατί με γρήγορο και ανέξοδο τρόπο μαθαίνετε τα πάντα για την λειτουργία του Κέντρου μας.

Συμβουλή: χρησιμοποιείστε το μπλογκ μας και την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα όπως χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας στο  Facebook, είναι ευκολότερα και αποδοτικότερα και είναι βέβαια για το παιδί σας!!!  


Μετέχω ως γονιός σημαίνει ενημερώνομαι-συμμετέχω-ενδιαφέρομαι.: τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας σας επιτρέπουν ενεργότερη ενασχόληση με την εξέλιξη μαθησιακή, κοινωνική ή άλλη των παιδιών σας. Εκμεταλλευτείτε αυτά τα μέσα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληροφορίες