Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Summer Fun Learning => Αγγλικά το Καλοκαίρι :))

αρνητικό στερεότυπο είναι ότι το καλοκαίρι δεν μπορείς να παρακολουθήσεις ένα πρόγραμμα γλώσσας, εμείς σας προτείνουμε τα αποδοτικότατα προγράμματα σπουδών μας γιατί:

1. Οι μαθητές απαλλαγμένοι από άλλες σχολικές υποχρεώσεις συγκεντρώνονται καλύτερα στο μάθημα
2. Η διάθεση μας το καλοκαίρι είναι καλύτερη και βρισκόμαστε για περισσότερο χρόνο στην καλύτερή μας φόρμα μέσα στην μέρα, άρα το καλοκαίρι μαθαίνουμε πολύ καλύτερα (παρατηρήστε το με τις "καλοκαιρινές μέρες" του χειμώνα)
3. Τα μαθήματα καλύπτουν απόλυτα την ανάγκη μας για "παραγωγικό & δημιουργικό χρόνο" μέσα στην μακρά μέρα του καλοκαιριού (φαντάζεστε απόλυτη απραξία 3 μηνών!!!)
4. Τα μαθήματα είναι διασκεδαστικά & δημιουργικά, υπάρχει άνεση χρόνου για παιχνίδια και έξτρα ευχάριστες δραστηριότητες όπως karaoke και acting out, έτσι μπορούμε να ενεργοποιήσουμε όλο μας το αισθητηριακό οπλοστάσιο μαθαίνοντας ποικιλοτρόπως (ακουστικά, κινητικά, οπτικά, συμμετοχικά)
5. Έχοντας συνέχεια στην γλωσσική μας εξάσκηση τα καλοκαιρινά μαθήματα λειτουργούν αθροιστικά κάνοντάς μας καλύτερους και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην παραγωγή της γλώσσας, αφήστε που δεν ξεχνάμε τίποτα από όσα μάθαμε την προηγούμενη χρονιά, και τέλος,
6. Εργασίες, ασκήσεις, δραστηριότητες ή projects μπορείτε να τα κάνετε στο Κέντρο μας με καθοδήγηση και βοήθεια, έτσι δεν θα έχετε κανένα άγχος για την "επόμενη μέρα", φεύγετε έχοντας όλη την υπόλοιπη μέρα στην διάθεσή σας...

Το σκέφτεστε; Πολύ καλά κάνετε...

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον Διευθυντή Σπουδών ή επικοινωνείστε με το 2285 0 24876. Έναρξη Προγραμμάτων: 15/6/2015, ευέλικτα ωράρια, προσιτότατα δίδακτρα. 

Μπορείς εύκολα να συνδυάσεις καλοκαιρινές διακοπές και Αγγλικά, έτσι και θα βελτιώσεις την γλώσσας
και θα απολαύσεις τις διακοπές σου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληροφορίες