Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Από την επίσκεψη του Cambridge

Συναντήσεις και παρουσίαση των νέων εξετάσεων με μεγάλη επιτυχία

Η "ημέρα Cambridge" ήταν πολύ επιτυχής και όλοι όσοι συμμετείχαν ωφελήθηκαν από τις παρουσιάσεις και τις συζητήσεις.
Ο μεγαλύτερος φορέας πιστοποίησης γλωσσομάθειας στην Αγγλική γλώσσα, Cambridge English, παρουσίασε σε μαθητές και γονείς τις νέες εξετάσεις του στα επίπεδα Β2 & Γ1 που ενοποιούνται πλέον με την εξέταση του Γ2 και έτσι διαμορφώνουν μία ενιαία εξεταστική διαδικασία. Επίσης, σημαντική καινοτομία αποτελεί ο νέος τρόπος βαθμολόγησης των εξετάσεων που πλέον θα αποτυπώνεται και στο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας.
Η κ. Λεοντάρη ενθάρρυνε τους μαθητές και διαβεβαίωσε τους γονείς ότι η συμμετοχή στις εξετάσεις του Cambridge English έχει σίγουρη προστιθέμενη αξία για την καριέρα και το μέλλον των παιδιών τους σε όποιο τομέα και εάν δραστηριοποιούνται. Οι γονείς και οι μαθητές έθεσαν ερωτήματα που απαντήθηκαν από την αντιπρόσωπο του Cambridge.
Η πρώτη αυτή συνάντηση-συζήτηση είχε μεγάλη επιτυχία μιας και συνέδεσε τον εξεταστικό φορέα με μαθητές και γονείς και ξεκίνησε έτσι μια διαδικασία επικοινωνίας και επαφής.
Το Κέντρο μας ευχαριστεί το Cambridge English και την κ. Λεοντάρη για την επιμέλεια και επιτυχία της ημέρας Cambridge που θα επιδιώξουμε να καταστήσουμε θεσμό για το Κέντρο μας. 

Οι μαθητές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις νέες, φιλικότερες  εξετάσεις στα επίπεδα Β2 & Γ1
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληροφορίες