Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Συμμετοχή σε Συνέδρια & Ομιλίες

Ξεκινάει ένας εποικοδομητικός, πιστεύω, γύρος (rally) από συμμετοχή σε συνέδρια και φόρα με ομιλίες και συμμετοχές σε "ομάδες συζήτησης" που στόχο έχουν την επικαιροποίηση των τάσεων και εφαρμογών στην ξενόγλωσση εκπαίδευση. Είναι σημαντικό να έχουμε επαφή με την έρευνα αιχμής και επαφή με επιστήμονες και ερευνητές άλλων σημαντικών κλάδων και πεδίων. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας εντάσσεται και ο γύρος των ομιλιών και συζητήσεων που θα έχω με ακροατήρια και συναδέλφους. Πιο αναλυτικά:

1. Συμμετοχή στο 37ο Διεθνές Συνέδριο TESOL GREECE (www.tesolgreece.org)

2. Ομιλία στο 37ο Διεθνές Συνέδριο TESOL GREECE, Θέμα: Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ & Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ "EXCELLENT" ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ & ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ, Σάββατο, 19/3/2016, 17:30, (δες προκαταρκτικό πρόγραμμα στο ιστότοπο παραπάνω)

3. Συμμετοχή στις εργασίες του 8ου Forum, Αγγλικής Γλώσσας, υπό την αιγίδα της ELT NEWS, 9-10 Απριλίου 2016. (www.eltnews.gr)

4. Ομιλία στο 8ο Φόρουμ, Σάββατο, 9/4/2016 με τίτλο: "Εφαρμοσμένα Μαθησιακά Προφίλ: τρόποι να κάνετε τα μαθήματά σας ευαίσθητα στα μαθησιακά προφίλ, τρόποι να εξελίξετε τα μαθησιακά προφίλ των μαθητών σας", 14:30

5. Ομιλία στο 8ο Φόρουμ, Κυριακή, 10/4/2016, με τίτλο: "Αξιολόγηση στην Αίθουσα: ο αποτελεσματικότερος τρόπος αξιολόγησης της μαθησιακής διαδικασίας, τρόποι και εφαρμογές", 11:00.

6. Συμμετοχή, μετά από πρόσκληση στο  4ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΝΩΣΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, 14-16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 . Ο Κλάδος Γνωστικής Ψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας (ΕΛ.Ψ.Ε.) και το Τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γνωστικής Ψυχολογίας (www.gnostiki2016.gr) με τίτλο «60 χρόνια Γνωστική Ψυχολογία».

Δημήτρης Μαρούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληροφορίες