Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Λογοτεχνία & Αναγνώσματα: τελικές εργασίες αξιολόγησης

ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο μέρος (Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος 2016) του προγράμματος "Εισαγωγή στην Αγγλική Λογοτεχνία" για τα επίπεδα Β1 & Β2.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιδραστικά αναγνώσματα και την ανταπόκριση των μαθητών σε αυτά. Κύριο μέλημα μας είναι να αναδείξουμε την "λειτουργικότητα" αλλά και την δυνατότητα των αναγνωσμάτων να επηρεάσουν την σκέψη και δράση των μαθητών.
Οι τελικές εργασίες αξιολόγησης περιλαμβάνουν εργασίες που σχετίζονται με την χρήση των αναγνωσμάτων σε ποικιλία "επικοινωνιακών γεγονότων" όπως η συγγραφή μιας κριτικής, η μετεγγραφή του αναγνώσματος σε κινηματογραφική ταινία, η λεξιλογική ανάλυση ή η κριτική ανάλυση των κειμένων.
Στο πρώτο μέρος το επίπεδο του Β1 διάβασε από το πρωτότυπο το έργο του George Orwell: Animal Farm, a fairy story ενώ το επίπεδο του Β2 μελέτησε την συλλογή του Edgar Allan Poe: Stories Of Mystery and Suspense.
Οι τελικές εργασίες των μαθητών ήταν απλά εξαιρετικές με αποδείξεις για το βάθος της κατανόησης αλλά και της επικοινωνιακής εκτέλεσης. Μπράβο σε όλους!
Συνεχίζουμε με το δεύτερο μέρος από το νέο έτος...





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληροφορίες