Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Μάιος: Θέρος ante portas

Ο Μάιος σηματοδοτεί τρία σημαντικά γεγονότα,

πρώτα απ' όλα, τις εξετάσεις στο πρώτο δεκαήμερο, με όλα τα επίπεδα να συμμετέχουν σε κάποια εξέταση. Ευχόμαστε σε όλους και όλες Καλή Επιτυχία και Καλή Δύναμη στην σημαντική για τον καθένα πρόκληση.

Δεύτερον, στις 16 Μαΐου ολοκληρώνεται η εκπαιδευτική χρονιά για τα επίπεδα από την CB έως το Β1, τα μικρότερα επίπεδα συνεχίζουν έως τις 13 Ιουνίου. Ελπίζουμε για τους μαθητές που ολοκληρώνουν τα προγράμματα τους να τα βρήκαν ενδιαφέροντα και ανταποδοτικά, εμείς προσπαθήσαμε να προσφέρουμε το καλύτερο για όλους τους μαθητές και μαθήτριες αυτών των επιπέδων. τα προγράμματα ολοκληρώνονται με τις Συναντήσεις των Γονιών και την τελική ενημέρωση για την απόδοση και επίδοσή τους.

Τέλος, ξεκινούν από τον Μάιο οι προετοιμασίες για την επόμενη χρονιά. Σύντομα θα ενημερωθείτε για την ανανέωση της εγγραφής σας και επίσης θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την οργάνωση των Θερινών μαθημάτων.

Ένας "γεμάτος" μήνας λοιπόν, με πολλές απαιτήσεις και ανάγκες, που χρειάζεται καλή οργάνωση και αρκετή προσπάθεια. Όμως είναι επίσης και ο μήνας που οδηγεί στο καλοκαίρι, με ότι αυτό σημαίνει για τον καθένα μας, μια ανάσα από την ξεκούραση λοιπόν.

Καλό Μήνα

Για τους περισσότερους οι εξετάσεις είναι ένας "Γολγοθάς", με καλή προετοιμασία και οργάνωση όμως δεν είναι παρά απλά μια ακόμα πρόκληση, μια ακόμα καλή ευκαιρία να δείξουμε το πηγαίο ταλέντο μας!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληροφορίες